ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 302651044769, Κινητό: 306979670724

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2023

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ skype ΦΥΣΙΚΗΣ(ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ) ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ( ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ) ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ


 

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Aναλαμβάνω την προετοιμασία στα μαθήματα της Φυσικής - Χημείας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και για όλες τις τάξεις του Λυκείου για την Φυσική και για την Α λυκείου για την Χημεία, που σας παρέχεται τώρα με τη μορφή ιδιατέρων μαθημάτων. (Μέσω διαδικτύου / κατ' οίκον (για τα Ιωάννινα). Έναντι (12,5 euros / ώρα).

Κάνετε δωρεάν εγγραφή στο Διαδικτυακό Οικοδιδασκαλείο Φυσικής και Χημείας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Παρακολουθείστε τα μαθήματα από την Φυσική και την Χημεία που θέλετε, και καλύψετε τα κενά στην γνώση σας. (Επιπλέον με την χρησιμοποίηση πειραμάτων - προσομοιώσεων για την πλήρη κατανόηση της Φυσικής όλων των επιπέδων). 
Παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων στη Φυσική και την Χημεία με γρήγορο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και 
  • σύνδεση skype, κάνοντας κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή μου στον υπολογιστή του μαθητή/τριας.
  • Με  χρήση της πλατφόρμας  WEBEX και του προγράμματος WHITEBOARD, της Microsoft  προαιρετικά ή
  •  τον διαδραστικό πίνακα OPENSANKORE.
  •  Επίσης είναι δυνατόν να  χρησιμοποιηθούν τα προγράμματα INKODO και IXPLAIN. Επιπλέον με τις νέες δυνατότητες του BROWSER EDGE της MICROSOFT για γραφή σε PDF, μέσω ειδικής γραφίδας και "φωτεινού" TABLET της  WACOM-ONE, συνδεδεμένου με το laptop μου, (ότι γραφω στο tablet wacom-one  φαίνεται στην οθόνη του laptop του μαθητή /τριας και στην οθόνη του δικού μου laptop). Οι ασκήσεις του μαθητή λυμένες απο αυτόν, αφου τις σκανάρει, τις στέλνει στο e-mail μου και εγώ τις διορθώνω, αφού τις προβάλλω στο laptop μου και όπως τις διορθώνω ταυτόχρονα τις βλέπει μέσω κοινής χρήσης της οθόνης μου στον υπολογιστή του μαθητή, και μετά  αφού τις αποθηκεύσω, τις στέλνω διορθωμένες στο e-mail του μαθητή/τριας.
Σας παρέχετε η δυνατότητα  ΕΠΙΛΟΓΗΣ της VIDEOΣΚΌΠΗΣΗΣ ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ. Τα μαθήματα γίνονται με κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή μου μέσα από το πρόγραμμα skype.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 12,5 EUROS / ΏΡΑ ΓΙΑ ΌΣΕΣ ΏΡΕΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ paypal,
'H ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 
στον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN: GR60 0172 4050 0054 0509 3963 391 της Τράπεζας Πειραιώς με SWIFT-BIC PIRBGRAA  για όλο το δίκτυό της στην Ελλάδα, και δικαιούχο τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Π. ΤΣΙΑΝΤΗ,
Η ΠΛΗΡΩΜΗΣ ME ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ VIVAWALLET. (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Ο μαθητής παρακολουθεί το μάθημα τις ώρες και τις ημέρες που τον βολεύουν  και έχουν καθοριστεί μαζί με τον καθηγητή του σύμφωνα με το πρόγραμμα της τάξης του. Στο μάθημα έχει επαφή 1 προς 1 με τον καθηγητή του. Ο καθηγητής του  έχει στην διάθεσή του τον υπολογιστή του και ένα ηλεκτρονικό whiteboard όπου γράφει σε κατάσταση κοινής χρήσης της οθόνης του με τον μαθητή που βλέπει τι γράφει ο καθηγητής που παρουσιάζει το μάθημα μέσα από το πρόγραμμα SKYPE η προαιρετικά την πλατφόρμα  WEBEX, ή  προαιρετικά επίσης με την πλατφόρμα της google, την goggle meet από το παράθυρο του GMAIL και μπορεί να ερωτήσει τι δεν κατάλαβε και ποιες είναι οι απορίες του στην διάρκεια του μαθήματος και να λάβει απάντηση γραπτή ή προφορική. Κατά την διάρκεια του μαθήματος χρησιμοποιούνται τα σχολικά βιβλία και οι σημειώσεις του καθηγητή που αποστέλλονται ηλεκτρονικά μαζί με τις εργασίες για το σπίτι στον μαθητή και ο καθηγητής αποστέλλει τις εργασίες διορθωμένες το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Παράδοση φακέλων σημειώσεων σε ψηφιακή μορφή PDF αρχείων και αρχείων εικόνων. Επίσης παράδοση ηλεκτρονικών αυτοματοποιημένων τεστ προόδου. Η αποστολή τους γίνεται μέσω skype και / ή μέσω DROBOX ή και μέσω e-mail σε κάθε καινούργιο μάθημα.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ.: 
2651044769 & 6979670724.
E - MAIL : konstantinetsiantis@gmail.com
                                                                              Κώστας Τσιαντής


                                                                              Φυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου